7/8/2020 Corona : 't NVA-college pakt uit met


constructieve commentaren ? commentaires constructifsNossegem 21.08.2020 19:00 zaal De Kring.  'PVDA PTB 1820 werkgroep' maakt er opwachting binnen de werkgroep PVDA Zaventem regio.Tevergeefs.
Het Steenokkerzeel's N-VA-Gemeentecollege bleef afwezig met toelichting.


bijgevolg :de geschreven mededeling
niet iedereen heeft internet

la communication écrite
tout le monde n'a pas Internet

Wat dan betreft : nazicht van die Beiaard Corona (beslistbesluitbesloten)

Binnen het kader van de maatregelen die de overheid oplegt tegen het coronavirus, heeft de gemeente beslist om over te schakelen naar een minimale dienstverlening.

De gemeente Steenokkerzeel heeft beslist om alle gemeentelijke activiteiten te annuleren

beslist om de huidige maatregelen te verlengen

?


internet

Wat dan betreft : nazicht van die Gemeentelijke website (beslistbesluitbesloten)

Corona ? geen spoor


17-9-20 - Gemeenteraad vragen: AnnDerS1820

Aanleiding:

Op het digitaal loket van de gemeente lezen we dat er een participatietraject wordt georganiseerd in het kader van de Corona crisis en het leven in onze gemeente na Corona. https://www.steenokkerzeel.be/corona-participatietraject Burgers kunnen dmv deelname aan de bevraging geselecteerd worden om nadien deel te nemen aan een debat hieromtrent.

Echter lezen we het volgende : “We selecteren willekeurig inwoners op basis van leeftijd, geslacht en woonplaats” alsook “de bedoeling van dit project is om op een constructieve manier samen te werken aan de toekomst van onze gemeente. Afbrekende commentaren zullen weinig bijdragen aan dit doel”

Vraag : Wie gaat bepalen wie mag deelnemen? En zal iedereen die negatieve feedback geeft per definitie geweerd worden uit het debat? Waarom mogen niet alle gemeenteraadsleden deelnemen?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.